Ceann-latha 09 November 2000

Deasbad mu dheidhinn na togalaichean as gràinde an Alba.

Leis an iris Prospect a' dol a dh'foillseachadh liosta de na fichead togalaichean as gràinnde ann an Alba, tha Coinneach MacIlleathain agus Iain Rothach a' bruidhinn mu dheidhinn nan togalaichean a tha iadsan a' smaoineachadh a tha grànda. 'S e an riaghaltas a thog cuid den fheadhainn as miosa. Tha iad a' bruidhinn mu na rudan a tha math agus dona mu dheidhinn togalaichean a thathas a' togail an-diugh. agus mun t-suidheachadh ann an àitichean mar Turin far a bheil meadhan a' bhaile mar a bha e a-riamh, ach le togalaichean ùra air a chùlaibh. Chan eil math beachd a ghabhail air togalach gus e bheil e co-dhiù fichead bliadhna. Bheireadh an dithis aca an 'Carbuncle Award' dhan riaghaltas airson diofar thogalaichean.