Geàrr-chunntas

Seonaidh MacIllÌosa ag innse mu thuras sònraichte far an do thachair e air prìosanaich cogaidh eile bhon Dàrna Cogadh.

Chaidh Seonaidh MacIllÌosa gu Cardiff airson deireadh-seachdain airson cruinneachadh de sheann eòlaichean; prìosanaich cogaidh a bha air a bhith còmhla ris ann an campa Milag Nord ann an ceann a tuath na Gearmailt eadar 1941 agus 1945. Tha e ag innse mu na faireachdainnean a bha aige mu bhith a' dol don chruinneachadh agus mar a dh'fhairich e nuair a thachair e ris an fheadhainn a bha air a bhith còmhla ris bho chionn 50 bliadhna. 'S e campa a bh' ann a rinneadh a dh'aon ghnothach airson seòladairean bho chabhlaichean marsanta agus tha Seonaidh a' toirt iomradh air cò ris a bha e coltach a bhith na phrìosanach cogaidh.

MacIllÌosa, Seonaidh